Fitnes i rekreacija

Moj posao zahteva da estetski i zdravstveno vodim računa o svojim klijentima. U tom smislu, ovde želim da podelim svoja iskustva sa vama i da vas naučim elementarnim stvarima koje treba da znate kada odlučite da živite fit.
Fitnes i rekreacija

Pilates, kao program spada u funkcionalne treninge. Ukoliko se odlučite da vežbate pilates i to klasičan budite sigurni da rezultati neće izostati. Sa druge strane ono što je nophodno da takođe znate je da najbolje rezultate daju treninzi pilatesa uz periodično kombinovanje drugih treninga koje ja sama koristim u svom programu. Najveći uspeh, u mom poslu je kada vaš klijent biva prezadovoljan rezultatima. Za obostrano zadovoljstvo, bar kod mene na treningu važno je da sa klijentom imam kvalitetnu i otovrenu komunikaciju kako bih mogla da na najadekvatniji način odgovorim na potrebe svojih klijenata. 

Lepše telo se može postići redovnim pilates programima što možete pogledati i na mom instagramu to jest na profilu firme JDJ LAND.

Fitnes i rekreacija

Bol u kolenu

Veliki broj ljudi danas pati od bolova u kolenu. Najčešće bol u ovom mestu signalizira da se neke promene dešavaju na vašim leđima tj kičmi.

Pored posledice koja se javlja kao bol u kolenu postoji i razlog zašto koleno može da boli dodatno.

Fitnes i rekreacija

Vežbanje

Većina se opredeljuje da vežba u grupi iako danas, više nego ikada je dostupan personalni trening.

Svaki od ovih treninga ima svoje prednosti ali i mane.

Fitnes i rekreacija

Postani fit

Osnovna pravila održavanja dobre forme podrazumevaju odgovarajući unos i potrošnju kalorija.

Naime, fizički neaktivnom čoveku je neophodno da unosi manju količinu hrane u odnosu na fizički aktivnog čoveka.