Moj dnevnik

Posvećenost raznoraznim temama o kojima žene diskutuju i preispituju se nemajući dovoljno vremena za sopstvene potrebe usled brzog, preopterećenog načina života. Pokušaj da razumemo bolje svet oko sebe i prilagodimo mu se na odgovarajući način.
Moj dnevnik

Kako se izboriti sa stresom?

Klijenti mi često postavlju ovo pitanje ili se žale na prekomeran svakodnevni stres.

Stres, koliko sam shvatila, počinje od momenta kad čovek otvori oči, pa sve dok ne ode na spavanje, što ni tada ne znači bolje stanje, već samo nesanicu, košmare i slično...

Moj dnevnik

Veliki broj nas, usled velikog broja obaveza ne uspeva da pronađe vreme za sebe ili da se pozabavi fizičkom aktivnošću što najčešće rezultita potpunim zapuštanjem tela, njegovog oblika ali i zdravlja što sa sobom nosi najčešće negativne emocije i to pre svega nezadovoljstvo, nervozu, nekima čak i bes. Koliko li se samo puta desilo da ne možemo da se prlagodimo svemu onome što smo hteli i kao po dobrom običaju, većina nas prvo odustaje od rekreacije, od nege tela, tertmana, masaža, redovnog friziranja i slično. Nažalost, u današnje vreme, koliko mi god hteli da se bunimo protiv ovog trenda ovo je važno. 

Dnevni raspored

Posao (8 sati)
Zadovoljstvo - Obaveze (7 sati)
Trening (1 sat)
San (8 sati)

Doručak 08:00 - 10:00

Svaki dan

Ručak 13:00 - 15:00

Svaki dan

Večera 18:00 - 20:00

Svaki dan